aula interior: un curs per transformar la teva vida

El meu descobriment de Daniel Gabarró va ser com un amor a primera vista. A través del Amics de l’Ofici de Viure, vaig rebre un correu-e d’algú que era col·laborador del programa del Gaspar Hernàndez i que demanava persones que vulguessin participar en una prova pilot d’un curs en línia que, finalment, es va dir “Descoberta interior: viatge de set setmanes”. Vaig saber immediatament que m’interessava participar-hi. Suposo que em va arribar en el moment adequat. I durant set setmanes vaig estar treballant de valent amb els materials i les propostes del Daniel. Va ser molt intens i molt inspirador.

Com que volia aprofundir-hi, al cap de poc temps vaig apuntar-me al curs “Aula interior“, en el qual es fa una trobada presencial al mes, durant nou mesos:

“L’objectiu d’Aula Interior és arribar a veure i superar els cercles vitals on estem atrapats: la nostra programació o personatge. La conseqüència serà la llibertat, la felicitat i la vida en plenitud. S’oferiran eines pràctiques, basades en la línia d’Antonio Blay i Anthony de Mello, perquè cada persona les apliqui a la seva pròpia vida i la transformi.”

Es tracta d’un plantejament de caràcter laic, no dogmàtic, basat en el treball experimental sobre tres aspectes fonamentals de la personalitat: l’energia, l’afectivitat i la intel.ligència. Dóna pautes per desenvolupar-los i et fa adonar de les dinàmiques inconscients que dirigeixen la nostra personalitat i el nostre comportament.

Des d’un altre enfocament, he trobat en aquest treball molts elements en comú amb el del taller de llobes -al qual hi dedico una entrada en aquest mateix blog: dones llobes-, especialment la necessitat de desaprendre tot allò que en comptes d’ajudar-nos a viure ens limita, de despullar-nos de creences i prejudicis que són un llast per a la vida, de fer un treball de silenci i connexió amb el nostre jo essencial i amb la vida mateixa, i de viure la vida d’una manera més directa ara i aquí.

Són treballs que et donen eines per aprofundir en el teu desenvolupament. Requereixen temps, dedicació i compromís personal per quallar, per poder ser integrats, però t’obren una altra dimensió del que és viure.

gabarro copia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s