dones llobes

mujeresquecorrenconloslobosdeclarissa-Ed B

“Llobes” és la manera com ens anomenem les dones que participem -o hem participat- en el taller de lectura del llibre “Mujeres que corren con los lobos” -de la poeta i psicoanalista nordamericana Clarissa Pinkola Estés- que es fa a la llibreria Pròleg de Barcelona. Em consta que al món hi ha altres grups i altres tallers al voltant d’aquest llibre i suposo que depèn de qui l’impulsa o el coordina pot agafar línies diferents.

Aquest taller -per dir-ho d’alguna manera, ja que de fet és un trajecte de llarg recorregut que et fa replantejar moltes coses i que acompanya la teva evolució amb la xarxa que s’estableix entre les seves participants- el coordina Muriel Chazalón, una dona intuïtiva i sàvia que obre portes i finestres que eixamplen el teu món.

La lectura del llibre és l’eix a partir del qual s’activa la vida interior i es reflexiona sobre la manera en que vivim i les dificultats que tenim, tothom però especialment les dones, per viure d’una manera natural, autèntica, lliure.

La reflexió teòrica es complementa amb un treball creatiu -apassionant- inspirat per l’observació, les emocions, els records, les descobertes, el dol, les decisions… que es van experimentant.

Participar en aquest taller ha estat una de les experiències importants de la meva vida. Deixa empremta.

Més informació al blog de les llobes

Un pensament sobre “dones llobes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s